ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΣΕΤ  Νο1
Οι φιγούρες είναι χειροποίητες κατασκευασμένες σε ζελατίνα 0,50mm.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΣΕΤ  Νο2
Οι φιγούρες είναι χειροποίητες κατασκευασμένες σε ζελατίνα 0,80mm 
και υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον φιγούρων για ολοκλήρωση της συλλογής.

ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΙΚΗ
Φτιάξε τον Θίασο του Καραγκιόζη
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!Στην συλλογή περιέχονται 11 ΦΙΓΟΥΡΕΣ (Καραγκιόζης, Κολλητήρι, Χατζηαβάτης, Μπαρμπαγιώργος, Σιόρ Διονύσιος, Σταύρακας, Μορφονιός, Εβραίος, Βεληγκέκας, Βεζυροπούλα, Πασάς) και 2 Σκηνικά (Μπαράγκα και Σεράϊ) ακόμα 12 μαρκαδόροι για να χρωματίσεις τις φιγούρες στα δικά σου χρώματα, 1 ψαλιδάκι για να κόψεις τα χαρτονάκια και διπλόκαρφα για την σύνδεση των τμημάτων των φιγούρων. 
Μια ευχάριστη απασχόληση για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους! 
ΤΟ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΙΑΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
(Κόβετε, ενώνετε και έτοιμη η φιγούρα σας!)

(Αρχικά 12 Φύλλα και προσεχώς επέκταση της συλλογής!!!)
(Σύντομα και τα υπόλοιπα σχέδια...)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΠΕΡΝΤΕΣ
Ο μπερντές είναι κατασκευασμένος με ξύλο και διαθέτει πρόσθετα λαστιχένια αντιολισθητικά τακουνάκια στην βάση του για περισσότερη σταθερότητα. 
Διαθέτει φωτισμό με 2 λαμπτήρες ισχύος 2Χ105W (απόδοσης 2Χ140W) τοποθετημένες σε ντουί πορσελάνης (για άπειρες ώρες απροβλημάτιστης λειτουργίας) οι οποίες ελέγχονται με έναν διακόπτη ενώ το όλο ηλεκτρικό κύκλωμα τροφοδοτείτε με καλώδιο και φις μήκους 2.5μέτρων.  
Η δύναμη των λαμπτήρων όσο και το πολύ καλής ποιότητας πανί του μπερντέ προσδίδουν την μέγιστη δυνατή απόδοση των χρωμάτων  των φιγούρων σας. 
Η γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του μπερντέ σε οποιοδήποτε τραπέζι, θρανίο, έδρα κλπ σας δίνει την δυνατότητα μια ποιοτικής και γρήγορης προετοιμασίας για την δική σας παράσταση Καραγκιόζη! 
Επίσης είναι μια πολύ καλή λύση για ερασιτεχνικές παραστάσεις Καραγκιόζη από παιδιά και μεγάλους τόσο για διασκέδαση όσο και για εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Για οποιαδήποτε τροποποίηση επί της κατασκευής παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου.

Διάσταση εξωτερική   118εκ  Χ  68εκ  Χ  60εκ (βάση)
Διάσταση καθαρή (χώρος προβολής φιγούρων)  110εκ  Χ  60εκ 

Διάσταση εξωτερική   118εκ  Χ  68εκ  Χ  60εκ (βάση)
Διάσταση καθαρή (χώρος προβολής φιγούρων)  110εκ  Χ  60εκ 


Διάσταση εξωτερική   118εκ  Χ  68εκ  Χ  60εκ (βάση)
Διάσταση καθαρή (χώρος προβολής φιγούρων)  110εκ  Χ  60εκ 


Διάσταση εξωτερική   118εκ  Χ  68εκ  Χ  60εκ (βάση)
Διάσταση καθαρή (χώρος προβολής φιγούρων)  110εκ  Χ  60εκ Για φιγούρες και οτιδήποτε υλικό του Θεάτρου Σκιών που επιθυμείτε και δεν βρήκατε αναρτημένο στο Blog μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΩ

ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ

ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ!

Ωστόσο για φιγούρες και οποιοδήποτε υλικό του Θεάτρου Σκιών που επιθυμείτε και δεν βρήκατε αναρτημένο στο Blog μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!

Πριν από λίγες μέρες ένα μικρό παιδάκι επικοινώνησε μαζί μου για να αποκτήσει κάποιες φιγούρες μου, ήταν βέβαιο ότι αυτό το μικρό παιδάκι που δεν γνωρίζω και δεν με γνωρίζει από κοντά έχει τον ίδιο φίλο με εμένα, ποιον άλλο από τον Καραγκιόζη!

Τελικά ο πιτσιρικάς έγινε και δικός μου φίλος!

Δυστυχώς όμως αυτό το γλυκό παιδάκι που έχει τόση αγάπη για όλους μας δυσκολεύεται να γίνει φίλος με την Ζωή! και αυτό γιατί πάσχει από Λευχαιμία και δυστυχώς καθημερινά αγωνιά αν θα μπορεί και την επόμενη μέρα να παίξει με τις φιγούρες του… αν θα μπορεί και πάλι να κοιτάξει τα μάτια των γονιών του και να ακούσει τις φωνές τους να του λένε πόσο πολύ το αγαπάνε!

Η ζωή επέλεξε να περάσει αυτό το παιδάκι από αυτή την σκληρή δοκιμασία κι όμως το μικρό αυτό παιδί στέκεται δυνατό και με χαμόγελο ρεαλισμού αντιστέκεται στην ασθένειά του!

Πριν μάθω για το μαρτύριό του όταν του έστειλα τις φιγούρες που του αρέσανε ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι με την πράξη μου αυτή το είχα κάνει πολύ χαρούμενο και έλεγα μέσα μου ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα… στην συνέχεια όμως μελαγχόλησα όταν έμαθα ότι η πραγματική χαρά του θα ήταν αν έβρισκε κάποιον που α τον νοιάζονταν και που ανώδυνα θα του προσέφερε ζωή ως Δότης Μυελού των Οστών!

Πολλοί από εμάς θα έχουμε ανατριχιάσει στην άσχημη ιδέα της Λευχαιμίας κι όντως θα παρακαλούμε τον Θεό να μην ζήσουμε κάτι τέτοιο ή θα τον δοξάζουμε που δεν ζήσαμε αυτή την κόλαση μέχρι σήμερα…

Το παιδάκι αυτό όμως παρακαλεί τον Θεό να ζήσει και αυτό εξαρτάται και από εμάς τους ίδιους… Μην απορείτε για αυτά που γράφω… Ρίξτε μια ματιά σ αυτό τον σύνδεσμο http://www.bestrong.org.gr/el/learncancer/treatment/stemcellandbonemarrowtransplants/donorofmarrow/

και αν νομίζετε ότι μπορούμε να απαλλάξουμε αυτό το μικρό παιδί και δυστυχώς πολλούς ακόμα συνανθρώπους μας από αυτό το μαρτύριο ας γίνουμε ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.

Δεν θα κάνουμε απλά κάτι σπουδαίο και μοναδικό για εκείνους που εκλιπαρούν να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν αλλά θα κάνουμε μια πράξη που θα μας γεμίσει αγάπη, ευγένεια και σεβασμό πρώτα απ’ όλα για τους εαυτούς μας και μετά για τους συνανθρώπους μας!

Ας νιώσουμε πραγματικά άνθρωποι προσφέροντας Ζωή στους συνανθρώπους μας την ίδια στιγμή που δεν θα ρισκάρουμε και δεν θα χάσουμε τίποτα περισσότερο από ελάχιστες στιγμές του χρόνου μας!

Φιλικά και με κάθε σεβασμό απέναντι στον μικρό μου φίλο και όλους τους πάσχοντας και μη συνανθρώπους μας.

Γιώργος Ηπειρώτης